Cum pot cumpănenii să-și plătească taxele și impozitele online. Înscrierea pe Ghișeul.ro se poate face fără o vizită prealabilă la Primărie

Ghișeul.ro e disponibil și cumpănenilor
Ghișeul.ro e disponibil și cumpănenilor

Comuna Cumpăna, prin intemediul platformei Ghiseul.ro, vă așteaptă la singurul ghișeu unde nu este niciodată coadă.

Persoanele fizice și juridice care doresc să îşi plătească impozitele online pot obţine datele de autentificare pe ghiseul.ro direct pe Internet, fără să mai fie nevoie să facă un drum până la instituţia publică de care aparţin.

Accesaţi sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

Ghişeul.ro este disponibil 7 zile din 7 şi 24 ore din 24, cu excepţia perioadelor de mentenanţă sau intervenţie tehnică asupra sistemului, care se vor anunţa pe site.

Avantajele plății cu cardul pe www.ghiseul.ro:

  • Siguranța asigurată de un site securizat la inalte standarde privind tranzacțiile cu cardul pe internet.
  • Confort, rapiditate, posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde.
  • Posibilitatea plății impozitelor și taxelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrative teritoriale pe teritoriul căreia se situează proprietatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*