O firmă din București ajută Primăria Cumpăna să obțină o finanțare prin PNRR. Costul de scriere al proiectului este de 240.000 lei

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna lucrează cu o companie din București pentru servicii de consultanță scriere și depunere proiect prin PNRR.

Instituția a făcut recent o achiziție directă de 240.000 lei. Firma aleasă a fost Rei International Consulting SRL din București. Proiectul scris de această firmă urmează să fie livrat la sediul Primăriei Cumpăna, iar plata va fi făcută prin ordin de plată la zece zile de la emiterea facturii.

Firma în cauză nu este la primul proiect de acest fel, dar achiziția făcută de comuna Cumpăna este cea mai valoroasă din acest an pentru Rei International Consulting. Un alt mare proiect semnat de aceeași firmă în județul Constanța a fost achiziționat de Primăria 23 August care dorește să aducă apa și canalizarea în zona turistică a comunei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*