Primăria Cumpăna sărbătorește Dragobetele

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna organizează un eveniment de Dragobete, care va avea loc la Casa de Cultură din localitate.

În perioada aceasta iubirea plutește în aer, iar ca în fiecare an Primăria și Consiliul Local adună laolaltă îndrăgostiții de toate vârstele, pentru a sărbători dragostea autentic românească!

Vineri, 24 februarie 2023, sunteți invitați să luați parte la evenimentul “De Dragobete, Iubește Românește”, ce va avea loc începând cu ora 17:00, în cadrul Casei de Cultură din Cumpăna. Studenții Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța (Facultatea De Arte Uoc) vor pune în scenă spectacolul de teatru „Cerere în căsătorie” și „Ursul” de A.P. Cehov, în regia Taniei Filip”, a anunțat Primăria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*