O nouă întrerupere de energie electrică în Cumpăna. Aceasta este programată în data de 2 februarie, între 8.30 – 16.30

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

O nouă întrerupere de energie electrică este programată în Cumpăna, în data de 2 februarie,  între orele 8.30 – 16.30, fiind afectate mai multe cartiere.

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Miercuri, 2 februarie, întreruperile vor afecta comuna Cumpăna: zona “Movila”, (tronsonul delimitat de Movila și Troița), Soseaua Constanței – partial (nr. 1A – 1W si nr. 2A-2), străzile: Unirii, Zefirului, George Coșbuc, George Bacovia, Ion Minulescu, Dimitrie Bolintineanu, Vântului, Tractorului, și Blocurile “DZR Free Zone”- Şoseaua Constantei nr. 1E, Punct de Lucru si Depozit “Betty Ice Srl” – strada Tractorului nr. 2 și Patiseria “Miss Baker” – strada George Coșbuc nr. 29 – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*