FOTO Noile spații amenajate în incinta sălii de sport „Victoria Cumpăna” au fost inaugurate

Noile spații amenajate în incinta sălii de sport „Victoria Cumpăna" au fost inaugurate. FOTO Primăria Cumpăna

Noile spații amenajate în incinta sălii de sport „Victoria Cumpăna”, pentru pregătirea sportivilor Clubului Sportiv Victoria Cumpăna de la secțiile gimnastică ritmică, lupte si scrimă au fost inaugurate.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, alături de Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, oferă astfel noi facilități și cele mai bune condiții  de pregătire sportivilor noștri.

La festivitatea de inaugurare au participat: Roxana Bârlădeanu (Federația Română de scrimă) vice campioană olimpică, Mircea Apolzan (Federația Româna de Gimnastică Ritmică) membru în comisia tehnică a Federației Internaționale de Gimnasică Ritmică, George Cosac (Președinte Federația Română de Tenis), Alin Larion Prof. Univ. Dr. (Prodecan Facultatea de Educație Fizică și Sport – Universitatea Ovidius) membru în comitetul executiv al COSR , Florina Cristache (Director Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța), Gigi Pambuca (Federația Română de Lupte), Ilie Floroiu (Președinte Consiliu Consultativ CS Farul), Aurelian Arghir (Președinte CS Farul), Horia Gheorghe (Asociația Județeană de scrimă), Alexandru Negraru (DJST Constanța), Elena Frîncu (președinte de onoare al CS Victoria Cumpăna), Ion Răuță (directorul CS Victoria Cumpăna)

Copiii au primit cu bucurie inaugurarea noilor spații de pregătire.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju le-a dat  asigurări tuturor sportivilor și antrenorilor, ambasadorilor comunei, de tot sprijinul  pe viitor în activitatea pe care o desfășoară.

O noutate este că după orele de antrenament ale sportivilor, aceste spații pot fi folosite și de locuitorii comunei care doresc să practice aceste sporturi sub supravegherea profesorilor antrenori.

Cu ocazia evenimentului, s-a desfășurat, pentru prima dată în România, și o demonstrație de scrimă în scaun cu rotile, existând posibilitatea ca, pe viitor, să se poată pregăti la scrimă, în sala de sport „Victoria Cumpăna“, și persoane cu dizabilități, în fotoliu rulant. Aceasta cu atât mai mult cu cât antrenorul secției de scrimă a clubului, Sebastian Bezem, este singurul antrenor din România specializat pe scrimă în fotoliu rulant. Sebastian Bezem este și arbitru international, el fiind prezent în această calitate și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*