Cinci străzi din Cumpăna rămân fără curent electric pe data de 22 aprilie

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

Cinci străzi din comuna Cumpăna rămân fără curent electric pe data de 22 aprilie.

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții

Următoarele întreruperi, realizate pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, au loc pe data de 22 aprilie, între orele 9 – 16, în comuna Cumpăna. Astfel, întreruperile vor avea loc pe străzile Preot Alexandru Dumitrescu, Monumentului, Salciilor, Narcisei și Trandafirilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*