George Tufă, președintele PNL Cumpăna, cere o reducere a impozitului pe clădiri pentru antreprenorii din localitate

George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna. FOTO Arhiva personală
George Tufă, președinte PNL Cumpăna. FOTO Arhiva personală

Liberalul George Tufă vine cu o propunere pentru protejarea mediului de afaceri din Cumpăna.

“În perioada de urgență și alertă cauzată de epidemia cu noul coronavirus SARS-CoV-2, restricțiile impuse pentru a asigura protejarea populației împotriva virusului, au avut un impact negativ și asupra antreprenorilor și persoanelor fizice autorizate care au fost nevoite să își suspende temporar activitatea.

Organizatia PNL Cumpăna prin consilierii locali a depus o inițiativă de proiect către Consiliul Local Cumpăna, prin care antreprenorii și persoanele fizice autorizate din comuna Cumpăna să beneficieze de o reducere cu 50% a impozitului pe clădiri pe anul 2020, conform ordonanței 69/2020″, a declarat Tufă.

Această măsură are rolul de a stimula și proteja atât cât se poate, mediul de afaceri din comuna Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Vești bune pentru oamenii de afaceri din Cumpăna. Impozitul pe clădirile nerezidențiale este redus cu 50% pe perioada Stării de Urgență | | Cumpaneni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*