Primăria Cumpăna organizează o serbare cîmpenească de 1 Mai

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria  și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează o serbare câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 Mai 2023.

Începând cu ora 11.00 cumpănenii sunt invitați pe malul stâng al canalului Dunăre – Marea Neagră  unde vor sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Foclorice “Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, Trupa “All in One Dance”, Școala de balet „Nicolae Spirescu” și Vali Osman.

Pe scena amplasată în aer liber vor evolua și soliștii vocali : Iulian Tănase, Lucian Costea, Adriana Ivanciu, Jan Nițu, Teodor Mihai, Ștefania Luzinschi, Câmpanu Cătălin, Elena Iordan, Marian și Denisa Bordea.

Prezentatori sunt Elena Iordan și Cătălin Câmpanu.

Muzică de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*