FOTO Concert de colinde la Cumpăna

Concert de colinde la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Facultatea de Arte a Universității “Ovidius” Constanța, împreună cu Centrul de Cercetare Științifică și Creație Artistică “Euxin”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au oferit ieri seară un spectacol de zile mari, un regal de colinde, ce a emoționat audiența, oferind tuturor bucuria unui Crăciun senin. Studenții Ansamblului Vocal al Programelor IMC și ASL, dirijați de profesoara Nicoleta Ardelean, au reușit să transpună auditoriul, cumpăneni și prieteni ai acestora, în spiritul magic al sărbătorii Nașterii Domnului.

Sala Casei de Cultură din Cumpăna a fost plină de entuziasm și bucurie, pe măsură ce, atât soliștii, cât și ansamblul vocal au interpretat cu măiestrie melodii specifice sezonului festiv. Vocea puternică și armonioasă a membrilor ansamblului a captivat publicul, creând o atmosferă deosebită și plină de emoție. Aceștia au prezentat atât colinde tradiționale românești cât și lucrări corale ce aparțin compozitorilor români cât și internaționali printre care amintim: Gheorghe Cucu, Nicolae Lungu, Francisc Hubie și multi alții.

“Concertul a fost o ocazie unică de a celebra tradițiile și valorile culturale universale, aducând împreună comunitatea într-un moment de reculegere și bucurie. Un eveniment în premieră pentru comunitatea din Cumpăna, care sperăm să devină tradiție.

Mulțumim tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment înălțător, prof. univ. dr. habil. Nicoleta și Ioan Ardelean, cda. drd. Mirela Cicu, cda. drd. Natalia Gribinic, membrilor ansamblului vocal, în special fiicei comunei Bianca-Ștefania Luzinschi, precum și publicului prezent.

Cu această ocazie vă transmitem gândurile noastre de recunoștință și urări sincere de sănătate, pace și fericire. Sperăm că acest concert a adus bucurie și inspirație în inimile tuturor celor prezenți și că spiritul magic al sărbătorii Nașterii Domnului, alături de adevărata însemnătate a acestui mare eveniment va rămâne alături de noi în toată viața” – Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*