Procentul persoanelor vaccinate în Cumpăna a trecut de 22%

Vaccinare la Cumpăna. FOTO Pixabay.com

Procentul persoanelor vaccinate în Cumpăna a trecut de 22%, iar din această săptămâna se pot vaccina și copiii cu vârsta de peste 12 ani.

Începând din această săptămână și copiii cu vârsta de peste 12 ani se pot vaccina împotriva COVID-19! Centrul de vaccinare Cumpăna invită întrega populație la vaccinare fără o programare în prealabil, doar cu buletinul.

Pentru minori este obligatorie acordarea consimțământului informat de către părinți sau de către tutorele legal.

“În comuna noastră procentul persoanelor vaccinate este de 22,27%. Haideți să creștem acest număr și să ne vaccinăm în număr cât mai mare! Trebuie conștientizat că doar prin Vaccinare ne putem întoarce la viața normală, fără restricții, de care ne bucuram înainte ca pandemia să cuprindă întreaga omenire!”, au transmis reprezentanții Centrului de vaccinare.

Pentru detalii cetățnii din Cumpăna sunt rugați să sune la numerele de telefon 0712 012 442 sau 0733 300 072.

Numărul de doze de vaccin alocate unei zile este limitat! La Centrul de Vaccinare Cumpăna se administrează doar vaccin Pfizer!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*