O sportivă din Cumpăna a obținut locul 9 la Campionatul European de Lupte din Bulgaria

Gabriela Prodan, de la CS Victoria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

O sportivă din cadrul Clubului Victoria Cumpăna a obținut locul 9 la Campionatul European de Lupte din Bulgaria.

Primăria Cumpăna a anunțat că Gabriela Prodan legitimată în cadrul Clubului Sportiv – Victoria Cumpăna a obținut o performanță istorică.

“Campioana națională a României la lupte, pregătită de profesorul Vasile Vicol a obținut la Campionatul European desfășurat în Bulgaria locul 9, o performanță care ne face mândri pe noi toți. Gabriela este fiică a comunei noastre, sportivă talentată, cu un viitor strălucit în față. Suntem cu atât mai bucuroși cu cât știm câtă muncă stă în spatele acestei performanțe, în cadrul unei competiții extrem de puternice, cu zeci de sportivi buni și bine pregătiți. Felicitări, Gabriela pentru frumosul parcurs, pentru rezultatele spectaculoase și suntem alături de tine și pe viitor! Îți tinem pumnii și suntem mândri de tine!”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*