Reguli pentru accesul în baza sportivă “Centenar 2018” din Cumpăna

Baza sportivă "Centenar" din Cumpăna. FOTO Cumpana News

Autoritățile au stabilit reguli pentru accesul în baza sportivă „Centenar 2018” din Cumpăna.

Începând din data de 15 septembrie, accesul în baza sportiva” Centenar 2018″ se face astfel: de la 8.00-13.00 – posesorii de legitimații pentru pista de atletism; 13.30-20.00 – acces sportivii secțiilor CS Victoria Cumpana. De asemenea, între orele 8.00 – 22.00 pot fi închiriate terenuri de tenis, volei și baschet, cu respectarea normelor sanitare de prevenire covid 19 aflate în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*