25 milioane lei pentru reabilitarea malului surpat de la Cumpăna. Banii vin din Fondul de Intervenție al Guvernului

Malul canalului surpat la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Malul canalului surpat la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Lucrările pentru repararea malului surpat al Canalului Dunăre – Marea Neagră de la Cumpăna intră în linie dreaptă.

Prefectul de Constanța a anunțat că Guvernul României a deblocat suma de 25 de milioane de lei pentru acest proiect. Banii vin din Fondul de Intervenție al Guvernului, astfel fiind suplimentat bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

“Cum am afirmat și săptămâna trecută, după întâlnirea de la Palatul Victoria cu premierul României, Ludovic Orban, rezolvarea situației malului surpat din Cumpăna a fost și este unul dintre principalele mele obiective. Așadar, intrăm în linie dreaptă, iar în cel mai scurt timp posibil, lucrările de reabilitare vor începe, pentru că pericolul este, în continuare, unul considerabil, în special pentru cetățenii care au case în apropiere. Mulțumesc, pe această cale, Guvernului României și Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, instituții care au înțeles importanța acestei situații, pe care cu toții o dorim, cât mai repede, rezolvată”, a declarat George Niculescu, prefectul județului Constanța. 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu a putut preciza și momentul la care vor fi reluate lucrările. Decizia, în acest caz, aparține conducerii Administrației Canalelor Navigabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*