Ședință extraordinară a Consiliului Local Cumpăna, în data de 10 februarie. Patru proiecte de hotărâre sunt pe ordinea de zi

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Cumpăna a fost programată în data de 10 februarie, iar pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre.

Ședința este programată de la ora 13, la Centrul Multifuncțional și de Asistență Socio-Medicală din Cumpăna. Pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

  1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului din anul 2021 pentru Sursa E – Finanțări venituri proprii
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al UAT Comuna Cumpăna pe anul 2022
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al CS Victoria Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*