Șofer fără permis, depistat pe o stradă din Cumpăna

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Un șofer fără permis de conducere a fost depistat de polițiști pe o stradă din Cumpăna.

Conform IPJ Constanța, la data de 20 martie, în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței, din comuna Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat penal pentru fapta sa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*