Șapte medalii au fost obținute de sportivele secției de lupte din cadrul CS Victoria Cumpăna la o competiție internațional

FOTO Primăria Cumpăna

Șapte medalii au fost obținute de sportivele secției de lupte din cadrul CS Victoria Cumpăna la o competiție internațională.

Sala de Sport “Iftime Ilisei” din Medgidia, a fost gazda primei ediții a Turneului Internațional de Lupte Greco-Romane și Lupte Libere Feminine – Memorialul “Nicolae Gheorghe”.

Sportivele Secției de Lupte din cadrul C.S. “Victoria” Cumpăna, antrenate de Vasile Vicol, au luat parte la acest turneu, obținând rezultate remarcabile, astfel:

Locul 1 – Gavrilă Alexia, cat. 26 kg

Locul 1 – Toroancă Luiza, cat. 32 kg

Locul 1 – Ali Ailin, cat. 40 kg

Locul 2 – Moraru Teodora, cat. 48 kg

Locul 3 – Iancău Alexandra, cat. 37 kg

Locul 3 – Istrate Cătălina, cat. 40 kg

Locul 3 – Cocotă Maria, cat. 44 kg

Datorită celor 7 medalii obținute la individual, echipa C.S. “Victoria” Cumpăna s-a clasat pe Locul 2 din totalul celor 20 de cluburi participante, printre care și Lotul Național al României U15.

Sportiva Gavrilă Alexia a obținut titlul de “Cea Mai Tehnică Sportivă a Concursului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*