Primăria Cumpăna anunță continuarea campaniei de indexare a animalelor de pe teritoriul comunei

Proiectul “Indexul animalelor” din Cumpăna

Reprezentanții compartimentului Registrul Agricol din cadrul Primăriei comunei Cumpăna, împreună cu lucrătorii Poliției Locale și specialiștii Asociației pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, continuă campania de Indexare a animalelor de pe teritoriul comunei Cumpăna, ce constă în operațiuni de înregistrare, eliberare a carnetelor de sănătate (acolo unde este cazul) și microcipare gratuită, a tuturor animalelor dar în special a câinilor aflați în gospodăriile locuitorilor comunei.

Până în acest moment au fost microcipați și verificați un număr de peste 200 de câini din zona Movilă – Șos. Constanței, respectiv străzile: Răsăritului, Vântului, George Bacovia, George Coșbuc, Dimitrie Bolintineanu, Ion Minulescu, Soarelui, Mării, Brizei, Zefirului, Salciilor, Narcisei, și Parțial pe străzile: Osman Gafar, Monumentului, Preot Alexandru Dumitrescu și Nucilor.

Această activitate va continua pe toate străzile comunei Cumpăna. Medicii veterinari ai Asociației pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor împreună cu reprezentanții Primăriei comunei Cumpăna se vor deplasa din casa în casă pentru a identifica și înregistra animalele, informații ce vor fi colectate într-o bază de date: “Până nu vom avea o bază de date reală a câinilor și animalelor din gospodării, nu vom putea știi niciodată numărul câinilor fără stăpâni din localitate!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*