Un sportiv de la CS Victoria Cumpăna, locul 2 la finala Campionatului de Lupte Greco-Romane

Sportivul Cristian Somandru. FOTO Cumpana News

Un sportiv de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a obținut locul 2 la finala Campionatului de Lupte Greco-Romane.

În perioada 30 iulie – 01 august, în cadrul Sălii Sportului I.K. Ghermănescu din Lugoj a avut loc Campionatul Național Individual pentru seniori U23: Lupte Greco Romane, Lupte Feminine și Lupte Libere, a anunțat Cumpăna News.

Sportivul Cristian Somandru, legitimat la Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna și pregătit de profesorul Vasile Vicol s-a clasat pe locul 2, medalie de argint, în finala campionatului la categoria 55kg, Lupte Greco-Romane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*