Dezbatere la Casa de Cultură din Cumpăna pe tema nodului rutier al Autostrăzii A4

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

O dezbatere publică va avea loc la Casa de Cultură din Cumpăna pe teme de infrastructură, fiind analizate investițiile Nod rutier Cumpăna – Autostrada A4 și Extindere și modernizare parte carosabilă a DN 39E.

Cumpăna News a anunțat că în data de 3 august, de la ora 17.00, în cadrul Casei de Cultură din comuna Cumpăna, va avea loc dezbaterea publică privind următoarele investiții: Nod rutier Cumpăna – autostrada A4; Extindere și modernizare parte carosabilă a DN 39E atât în interiorul, cât și în exteriorul localităţii Cumpăna.

Vor participa reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Direcţiei Regionale de Drumuri și Poduri Constanţa și proiectantului general.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*