Ședință extraordinară a Consiliului Local Cumpăna în data de 3 august. Va fi revocat directorul general al SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna SRL

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria comunei Cumpăna a anunțat că a fost convocat Consiliul Local al comunei Cumpăna într-o ședință extraordinară care va avea loc în data de 3 august, începând cu ora 13.00. Ședința se va desfășura la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală.

Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre. Este vorba de revocarea Mihaelei Popa din funcția de administrator – director general, numirea domnului Adrian Florin Dabija în funcția de administrator – director general și modificarea componenței Consiliului de Administrație al SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*