VIDEO Mariana Gâju a anunțat că grădinițele și creșa din Cumpăna vor fi mobilate cu măsuțe și scăunele

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, mesaj de incurajat pentru elevii care susțin Evaluarea Națională, FOTO: Facebook
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. FOTO: Facebook

Primarul Mariana Gâju a anunțat că preșcolarii de la grădinițele și creșa din Cumpăna vor avea măsuțe și scăunele noi, acestea începând deja să fie montate.

Preșcolarii din cele trei grădinițe și preșcolarii de la creșa din comuna Cumpăna au astăzi bucuria, împreună cu educatorii, de a mobila clasele acestor instituții cu darurile de la Moș Crăciun. Moș Crăciun a fost la Agenția Națională de Administrare Fiscală, acolo unde și Primăria comunei Cumpăna a scris Moșului o scrisoare să le poată dărui cu titlul gratuit de data aceasta  măsuțe și scăunele. Îi mulțuimim lui moș Crăciun că a adus atâta bucurie pentru copiii comunei Cumpăna. El vor avea și material didactic pe care să lucreze împreună cu doamnele educatoare”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*