A murit o angajată a Primăriei Cumpăna

Colectivul Primăriei comunei Cumpăna deplânge trecerea mult prea devreme la cele veșnice a Simonei-Anina Zamfir, prietenă și distinsă colegă din cadrul compartimentului de asistență socială.

“Vestea plecării pe drumul veșniciei ne-a întristat pe toți, iar durerea dispariţiei nu poate fi alinată decât prin comemorare pioasă și recunoștință pentru tot ceea ce a dăruit de-a lungul întregii sale vieți şi activităţi.

În aceste clipe de adâncă tristeţe transmitem sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate!

Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare și un gând pios, ne luăm rămas bun și ne rugăm Bunului Dumnezeu să o ierte și să o odihnească. Îngerii să o însoțească la Tronul Ceresc, unde Dumnezeu să o așeze de-a dreapta în cetele celor drepţi!

Cei care au cunoscut-o și doresc să îi aducă un ultim omagiu colegei și prietenei noastre, Simona-Anina Zamfir, o pot face la Casa Mortuară Ameno, aflată pe strada Aleea Taberei nr.2A, din localitatea Cumpăna, acolo unde îi este depus trupul neînsuflețit!

Slujba de înmormântare va fi oficiată, marți 13 iunie 2023, ora 13.00, la biserica Sfânta Maria din localitate.

Dumnezeu să o aibă în pază și să o odihnească în pace și lumină!”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*