Primarul Mariana Gâju dorește ca autobuzele CTBus să ajungă cât mai repede la Cumpăna

Mariana Gâju dorește să aducă în Cumpăna autobuzele CTBus

Primarul Mariana Gâju dorește ca autobuzele CTBus să ajungă cât mai repede la Cumpăna și în acest sens dorește să supună la vot participarea localității în cadrul “Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Persoane” Constanța.”

“În prima ședință de Consiliu Local voi susține imperios în fața consilierilor și le voi cere sprijinul pentru a supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea intenției de participare a comunei Cumpăna, județul Constanța, în contextul înființării „Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Persoane” Constanța,”a transmis primarul Mariana Gâju.

Ea a precizat că și-ar fi dorit implementarea acestui proiect încă din anii trecuți, dar acest lucru nu a fost posibil.

“Ne-am fi dorit ca acest proiect să fie implementat mult mai devreme la Cumpăna însă trebuie să știți că fostul RATC nu dispunea de mijloacele de transport necesare pentru realizarea transportului de persoane pe ruta Cumpăna – Constanța. Noul CT Bus are o flotă de autobuze noi și moderne și are capacitatea tehnică în acest sens. Sper și îmi doresc ca fiecare consilier să înțeleagă nevoia acestui proiect și să voteze cu inima pentru cetățeni, pentru un transport de persoane modern și sigur la Cumpăna”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*