Facilități fiscale pentru contribuabilii care au datorii la bugetul local

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna a anunțat facilități fiscale pentru contribuabilii are au datorii la bugetul local.

Persoanele fizice și juridice care au datorii la bugetul local la data de 31 martie 2020, inclusiv, și doresc să achite obligațiile fiscale principale restante fără accesoriile (majorările de întârziere) aferente acestora trebuie, până pe data de 15 decembrie 2020, inclusiv, să:

Achite toate obligațiile bugetare principale datorate bugetului local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv;

Achite toate obligațiile bugetare principale și accesoriile datorate bugetului local cu termene de plată cuprinse între 1 aprili 2020 și 15 decembrie 2020, inclusiv (până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor)

Depune o cerere de anulare a accesoriilor

Contribuabilii pot depune o notificare prin care își manifestă intenția de a beneficia de anularea accesoriilor și până la data de 15 decembrie 2020, inclusiv, pot achita eșalonat debitul restant.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele Compartimentului Încasări Taxe și Impozite, trimise prin e-mail (impozitetaxe@primaria-cumpana.ro) sau prin poștă (Șoseaua Constanței, n4.132, comuna Cumpăna, județul Constanța).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*