Un nou proiect va fi implementat la Cumpăna. Acesta vizează reciclarea selectivă a deșeurilor

Pubele pentru deșeuri reciclabile. FOTO Cumpăna News

Primarul Mariana Gâju a anunțat că un nou proiect va fi implementat la nivelul comunei Cumpăna, iar acesta vizează reciclarea selectivă a deșeurilor din gospodărie.

Mariana Gâju a anunțat pe pagina sa de Facebook că a început deja distribuirea a patru categorii de saci pentru reciclarea diferitelor deșeuri.

“Dragii mei, în viață trebuie să urmărim progresul, să ne adaptăm noilor cerințe internaționale și să învățăm să avem grijă de sănătatea noastră și a mediului în care trăim și care ne oferă totul.

De aceea, la Cumpăna, implementăm un nou proiect ce vizează reciclarea selectivă a deșeurilor din gospodărie.

Am început deja distribuirea a patru categorii de saci pentru reciclarea diferitelor deșeuri, în fiecare apartament din localitate și din suflet vă rog să acordați maximă atenție și interes acestui proces important pentru noi și pentru natură în mod deosebit”, a anunțat Mariana Gâju.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*