A murit directorul Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, Mariana Rădulescu

Mariana Rădulescu, FOTO Liceul Tehnologic Cumpăna

Directorul Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna a încetat din viață.

Colectivul unității de învățământ a transmis un mesaj pe care îl redăm integral.

“Cadrele didactice ale Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu ” Cumpăna și foștii elevi deplâng plecarea fulgerătoare spre cer a celei ce a fost Director și profesor de matematică al școlii noastre-dna Radulescu Mariana.

În toamnă, dumneaei ar fi împlinit 68 de ani, dar a plecat să predea la Școala Veșniciei. Va rămâne în inimile tuturor imaginea luminoasă a doamnei Rădulescu Mariana, spiritul ei nobil, blând și altruist, ținuta profesonală și umană ireproșabilă.

Colegii din Cancelarie și foștii elevi aduc un pios omagiu și mulțumire pentru ceea ce a sădit în sufletele tuturor celor care au avut șansa de a o cunoaște pe Doamna Rădulescu Mariana.

Drum lin spre stele, distinsă Doamnă!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*