Campanie de recrutare forță de muncă, organizată de Primăria Cumpăna și de Șantierul Naval Constanța

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Unitatea Administrativ Teritorială Cumpăna în parteneriat cu Șantierul Naval Constanța organizează pe data de 20 aprilie 2021, ora 10:00 la Casa de Cultură din comună, o campanie de recrutare de forță de muncă calificată în meseriile specifice activității șantierului: lăcătuș construcții metalice și navale, tubulator naval, mecanic, electrician, sudor, sablator, vopsitor, strungar precum și persoane care doresc să se califice prin programele de instruire efectuate la nivel de societate.

Persoanele interesate sunt așteptate marți, 20 aprilie 2021, ora 10.00 la Casa de Cultură Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*