FOTO 16 medalii au fost obținute de gimnastele de la CS Victoria Cumpăna la Cupa Ghimbav

Gimnastele din Cumpăna au fost medaliate. FOTO Primăria Cumpăna

Gimnastele de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna au obținut 16 medalii la Cupa Ghimbav care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Gimnastele Clubului Sportiv Victoria Cumpăna pregatite de profesor Elena Vlad au participat în perioada 30 – 31 octombrie la „Cupa Ghimbav”, concurs organizat de ACS Ritmic Aly Gim Ghimbav în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Ghimbav și Facultatea de Educatie Fizică și Sporturi Montane Brașov.

Gimnastele de la Cumpăna au reușit să obtină un număr de 16 medalii.

Medalie de aur : Matei Miruna, Georgescu Bianca , Banciu Amalia, Mihăilescu Diana și Cășăriu Elena 2 medalii

Medalie de argint: Matei Miruna, Făgăraș Daria și Luțan Andrada 3 medalii

Medalie de bronz: Matei Miruna, Selaru Erika, Gene Teodora și Ulrich Maia 2 medalii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*