Primăria Cumpăna a început curățenia de primăvară

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria comunei Cumpăna a dat startul curățeniei de primăvară și invită pe toți locuitorii să participe la campania de igienizare a propriei gospodarii, precum și a terenului din jurul proprietații.

“Din dorința de a avea o comună cât mai curată, adresăm tuturor societăţilor comerciale invitația de a ne fi alături în această campanie, prin organizarea de acţiuni suplimentare de curățenie în unitățile respective, cât și în zonele adiacente, în perioada următoare. Totodată, facem un apel și către întreaga comunitate (cetățeni, asociaţii de proprietari și societăţi comerciale) să contribuie la realizarea curăţeniei în comună, prin acțiuni de îngrijire a spaţiilor din perimetrul imobilelor de locuit, precum şi a celor cu alte destinaţii.

Societatea comerciala Salubrizare și Gospodărie Cumpăna, va igieniza spațiile verzi, trotuarele, zonele de agrement, cimitirele, urmând ca echipele formate să actioneze după un program prestabilit.

Celelalte instituții subordonate Consiliului Local Cumpăna s-au mobilizat în această perioadă în campania de curățenie”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*