Centrul de vaccinare din Cumpăna a fost închis

Centrul de vaccinare Cumpăna

DSP Constanța a anunțat încetarea activității Centrului de vaccinare Cumpăna, începând cu data de 14 martie, pe o perioadă nedeterminată.

Persoanele care nu și-au ridicat tichetele valorice aferente vaccinării (Doza 1 și 2) din lunile noiembrie, decembrie și ianuarie sunt așteptate la centru în acest weekend în intervalul ora 08:00-11:30 pentru a le ridica. Cei care depășesc această dată sunt rugați să sune la telefon 0733 300 072 pentru informații.

De asemenea, a început distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele vaccinate cu doza 2 în luna februarie.

Pentru rapel și doza booster cetățenii sunt rugați să se adreseze Centrului de Vaccinare din cadrul Pavilonului Expozițional Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*