FOTO VIDEO Un convoi umanitar, cu ajutoare strânse pentru refugiații din Ucraina de locuitorii din Cumpăna, a ajuns la Isaccea

Convoi umanitar de la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Un convoi umanitar, cu ajutoare strânse pentru refugiații din Ucraina de locuitorii din Cumpăna, a ajuns la Isaccea, acesta fiind însoțit de primarul Mariana Gâju.

Din data de 26 februarie, în cadrul Pieței Agroalimentare din localitate s-a organizat un centru de colectare unde, atât reprezentanții administrației locale cât și ai societății civile au adus ajutoare atât de necesare celor care au rămas fără case, în urma războiului din Ucraina. Impresionați de drama ucrainenilor care fug din calea bombardamentelor, locuitorii din comuna Cumpăna și-au adunat forțele și, din puținul fiecăruia au făcut un munte de ajutoare pentru refugiați.

Vineri, 11 martie, mai multe mașini utilitare au fost încărcate cu alimente, haine, produse de igienă personală și au plecat către punctul de frontieră de la Isaccea, pentru a aduce un strop de bucurie celor ce fug din calea războiului care le distruge țara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*