Cum pot fi vizate carnetele de rentier în această perioadă

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

APIA Constanța a anunțat cum pot fi vizate carnetele de rentiere în această perioadă, perioada de avizare fiind între 1 martie și 31 august.

În contextul pandemiei de coronavirus, pe teritoriul României carnetele de rentier se vor viza electronic fără a fi nevoie de prezența rentierului/împuternicitului/mandatarului/ curatorului.

Documentele necesare sunt : Copie CI/BI sau pașaport;  Contractele de arendare (dacă este cazul);  Procura notarială (dacă este cazul). Acestea vor fi transmise prin mijloacele electronice, email, aplicații de mesagerie.

Acestea vor fi însoțite de acordul rentierului pentru efectuarea vizei electronice și de un număr de telefon de contact.

Adresa de email:rentaviagera.constanta@apia.org.ro

Telefoane informații suplimentare: 0737.507.481, 0241.488.907, 0241.488.908

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*