FOTO Moș Nicolae a sosit și la copiii din Cumpăna

Moș Nicolae a sosit la copiii din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Comuna Cumpăna are copii cuminți și deștepți! Și pentru că și anul acesta au fost ascultători de părinți și de cadrele didactice, Moş Nicolae nu i-a uitat și a decis să îi răsplătească!

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, a oferit cu această ocazie, astăzi, 06.12.2022, peste 1322 de pachete constând în dulciuri și fructe, antepreșcolarilor creșei și preșcolarilor celor trei grădinițe din localitate, dar și elevilor claselor 0-IV ale Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*