Mariana Gâju anunță turnarea primului strat de asfalt pe strada Prelungirea Meșterul Manole care leagă cartierul KM 5 de drumul DN 39E

Asfaltare strada Meșterul Manole. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat turnarea primului strat de asfalt pe strada Prelungirea Meșterul Manole care leagă cartierul KM 5 de drumul DN 39E Cumpăna-Constanța.

“Strada de pământ a fost construită de la zero pentru a fi transformată într-o arteră pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime pe drumul care leagă DN39E de KM 5. Acest drum va putea fi folosit de șoferi pentru a ajunge mai repede în Constanța și pentru a se decongestiona traficul auto din sensul giratoriu de la Bifurcație care, la orele dimineții și seara era sufocat”, a anunțat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*