FOTO Un copil aflat în asistență maternală a fost creștinat la Cumpăna

Un copil aflat în asistență maternală a fost creștinat la Cumpăna. FOTO Cumpana News

Un copil aflat în asistență maternală a fost creștinat la Cumpăna, botezul fiind oficiat de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Miercuri, 13 octombrie 2021, în ajunul sărbătorii Sfânta Parascheva, un copil aflat în asistență maternală a fost creştinat la Cumpăna. Taina Sfântului Botez a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

În prezența nașilor, fetița a primit numele Carla. Cei care au ales să îi fie părinți spirituali spun că vor să-i ofere acesteia dragostea de care micuța a fost lipsită.

La Cumpăna a devenit deja o tradiție ca în zilele de sărbătoare de peste an să fie botezați copii abandonați de părinți. De mai bine de 14 ani, la inițiativa Primăriei, a Consiliului Local Cumpăna și a Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au fost creștinați mai bine de 200 de micuți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*