O medalie de argint a fost obținută de elevi de la Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna la Festivalul Peștelui

FOTO Liceul Tehnologic Cumpăna

Gavrilă Bogdan și Stan Sebastian, susținuți de profesorii coordonatori Omer Filis, Badea Luminița și Coman Magdalena, au reușit performanța de a obține medalia de argint pentru preparatele gătite la concursul “Black Sea Fish Festival”.

Juriul a fost format din membri locali și internaționali din Turcia, Slovacia și Serbia care au avut criterii de evaluare bine stabilite precum tehnica de lucru profesională, compoziția, prezentarea preparatelor si desigur servirea acestora.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*