FOTO A fost inaugurată creșa Raza de Soare

A fost inaugurată creșa Raza de Soare. FOTO Primăria Cumpăna

A fost inaugurată creșa Raza de Soare, iar costurile întreținerii micuților vor fi suportate 80% din bugetul Primăriei Cumpăna

Mariana Gâju a anunțat finalizarea celui mai frumos proiect din ultimii ani din Cumpăna.

“Dragii mei, de fiecare dată când finalizăm un proiect și când beneficiarii se bucură de investițiile moderne, ne declarăm împliniți și fericiți. La fel ne simțim și astăzi, când am inaugurat poate cel mai frumos proiect din ultimii ani din Cumpăna, creșa Rază de Soare, locul care va deveni a doua casă pentru micuții din localitatea noastră care meritau un loc de poveste, unde să cunoască și să descopere lumea”, a anunțat Mariana Gâju.

Ea a mai spus că 80% din costurile întreținerii copiilor la creșă vor fi suportate din bugetul Primăriei Cumpăna.

“Vestea bună este că 80% din costurile întreținerii micuților la creșă vor fi suportate din bugetul Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, iar 20% va reveni părinților.

Programul creșei este 7.00 – 17.00, masa micuților va fi una diversificată în funcție de vârstă și nevoi, va fi asigurată de o firmă de catering, va costa 18 lei/zi/copil și va cuprinde micul dejun, prânzul și 2 gustări. Am fi vrut să avem alături de noi la inaugurare toți partenerii și organizațiile care s-au implicat în proiect, pe toți cei care ne-au sprijinit, tinerii voluntari, însă contextul nu ne-a permis. Dar gândurile de mulțumire, prețuire și recunoștință se îndreaptă către toți, cu aceeași intensitate. Fără voi, dragii mei, oameni cu suflet și dragoste de copii, nimic nu ar fi fost posibil.

Continuăm să facem din Cumpăna, acasă!”, a transmis Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*