Primăria Cumpăna anunță că etapa a doua a acțiunii de dezinsecție va avea loc săptămâna viitoare

O nouă acțiune de dezinsecție la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna anunță că etapa a doua a acțiunii de dezinsecție în localitate va avea loc săptămâna viitoare.

“Săptămâna viitoare, (26 – 31 iulie) în funcție de condițile meteo va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție în comuna Cumpăna. Substanța folosită este K-Othrine EC 84. Vă vom comunica în timp util data exactă cand se va desfășura această activitate”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*