Au început lucrările de construcție la noul bloc ANL din Cumpăna, la inaugurarea căruia a participat și primarul Mariana Gâju

Inaugurare lucrări de construcție bloc ANL
Inaugurare lucrări de construcție bloc ANL

În cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., au fost demarate lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii, cu regim de înălțime P+3E+M, în total fiind vorba de 64 de apartamente. Amplasamentul este situat pe strada Vasile Pârvan, nr. 1E, comuna Cumpăna.

Programul de construcții de locuințe pentru tineri destinate închirierii este derulat prin Agenția Națională pentru Locuințe București. Durata de execuție este de 24 luni.

La inaugurarea lucrărilor, alături de primarul comunei Cumpăna – Mariana Gâju, au fost prezenți din partea Agenției Naționale de Locuințe, directorul general ANL, Chițescu Adrian, directorul Direcției Construcții Locuințe, Ioana Simion și directorul Direcției Regionale – Lucian Scarlat.
De asemenea, au mai fost prezenți la inaugurarea lucrării, Ionuț Nica (proiectant), director Structuri SRL și Călin Nica (constructor), director BLUE KONNYK.
Investiția este realizată în cadrul Programului Construire Locuințe Pentru Tineri în Regim de Închiriere.

Acest program de investiții prevede construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (ordonator principal de credite), prin Agenția Națională pentru Locuințe (ordonator secundar de credite) are în vedere realizarea de locuințe destinate tinerilor ale căror venituri nu le permit accesul la o locuința în condițiile pieței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*