Primarul Mariana Gâju, mesaj de încurajare și susținere a elevilor: Ultima probă a Evaluării Naționale îmi doresc să vă aducă rezultatele mult dorite. Vă doresc succes, dragii mei!

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, mesaj de incurajat pentru elevii care susțin Evaluarea Națională, FOTO: Facebook
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. FOTO: Facebook

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a transmis pe pagina personală a rețelei de socializare Facebook, un mesaj emoționant de susținere pentru elevii care susțin, astăzi, 17.06.2020, ultima probă a Evaluării Naționale.

“Dragi elevi, gândul meu se îndreaptă și astăzi către voi. Ultima probă a Evaluării Naționale îmi doresc să vă lumineze mintea și să vă aducă rezultatele mult dorite. Vă doresc succes, dragii mei!
Vreau să îi asigur pe toți părinții care au emoții pentru copii lor și stau cu sufletul la gură, că s-au luat toate măsurile pentru siguranța și sănătatea fiecăruia, iar regulile de distanțare și protecție sunt respectate cu strictețe. Spor, dragii mei!”, este mesajul primarului Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*