Primarul Mariana Gâju, mesaj de încurajare și susținere a elevilor: Ultima probă a Evaluării Naționale îmi doresc să vă aducă rezultatele mult dorite. Vă doresc succes, dragii mei!

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, mesaj de incurajat pentru elevii care susțin Evaluarea Națională, FOTO: Facebook
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. FOTO: Facebook

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a transmis pe pagina personală a rețelei de socializare Facebook, un mesaj emoționant de susținere pentru elevii care susțin, astăzi, 17.06.2020, ultima probă a Evaluării Naționale.

“Dragi elevi, gândul meu se îndreaptă și astăzi către voi. Ultima probă a Evaluării Naționale îmi doresc să vă lumineze mintea și să vă aducă rezultatele mult dorite. Vă doresc succes, dragii mei!
Vreau să îi asigur pe toți părinții care au emoții pentru copii lor și stau cu sufletul la gură, că s-au luat toate măsurile pentru siguranța și sănătatea fiecăruia, iar regulile de distanțare și protecție sunt respectate cu strictețe. Spor, dragii mei!”, este mesajul primarului Mariana Gâju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*