Primarul Mariana Gâju, mesaj pentru elevii care susțin Evaluarea Națională: “Sunt alături de fiecare dintre voi. Vă doresc să fiți încrezători și siguri pe voi!”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul din comuna Cumpăna, Mariana Gâju, le-a transmis un mesaj elevilor din comună care astăzi susțin prima probă a Evaluării Naționale.

“Dragi elevi, știu că este un an cu totul aparte pentru sistemul de învățământ și pentru voi, cu emoții și incertitudini, cu speranțe și vise, dar astăzi, mai mult ca oricând, vă doresc să fiți încrezători și siguri pe voi!

125 de absolvenți de clasa a VIII-a susțin zilele acestea Evaluarea Națională în comuna Cumpăna. Sunt alături de fiecare dintre voi, vă țin pumnii dragii mei și sper ca tot ceea ce ați învățat de-a lungul acestor ani de la dascăli să vă șlefuiască o personalitate de admirat și un viitor strălucit!

Mult succes, tuturor!”, este mesajul transmis elevilor de către Mariana Gâju. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*