Ședință ordinară a Consiliului Local Cumpăna. 12 proiecte de hotărâre sunt pe ordinea de zi

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

O ședință ordinară a Consiliului Local Cumpăna are loc în data de 28 iulie, de la ora 13, iar pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre. Ședința va avea loc la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală din Cumpăna.

Printre proiectele care vor intra în dezbaterea consilierilor locali se află unul legat de aprobarea contului de execuție al bugetului local al comunei Cumpăna la 30 iunie 2021. De asemenea, un alt proiect se referă la rectificarea bugetului Clubului Sportiv Victoria, dar și unul în care vor fi aprobată decontarea cheltuielilor aferente navetei cadrelor didactice și a personalului auxiliar care își desfășoară activitatea în cadrul unităților de învățământr din Cumpăna.

Totodată, consilierii vor mai discuta un proiect de hotărâre privind implementarea tarifului de colectare deșeu reciclabil și altul legat de stabilirea unor măsuri aferente alunecării de teren din zona Cumpăna – malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*