A doua etapă a acțiunii de dezisecție în Cumpăna are loc pe 30 iulie, de la ora 21.45

O nouă acțiune de dezinsecție la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că vineri, 30 iulie, începând cu ora 21.45 va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție în comuna Cumpăna.

Substanța folosită este K-Othrine EC 84 și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății.

“Pentru o cat mai bună eficiență, activitatea de dezinsecție trebuie să fie derulată concomitent atât pe domeniul public, cât și privat. Facem apel la cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietătile pe care le dețin, în clădiri și în subsolul blocurilor concomitent cu acțiunea primăriei”, a afirmat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*