FOTO Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au câștigat 14 medalii la două competiții internaționale

Medalii pentru sportivele din Cumpăna. FOTO Start UP Sport Live

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au câștigat, la sfârșitul săptămânii trecute, 14 medalii la două competiții internaționale.

Sala de Sport “Forex” din Brașov a găzduit ultimele două competiții din acest an pentru disciplina Gimnastică Ritmică: Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică;

Organizatori au fost Federația Română de Gimnastică Ritmică împreună cu ACS Ritmic Aly Gym, Primăria Ghimbav și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane Brașov.

Campioanele comunei Cumpăna pregătite de antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula se întorc acasă cu un nou record: 14 medalii – 10 de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

Locul 1: Ansamblu junioare 3 – fără obiect: Ulrich Maya, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Georgescu Bianca și Banciu Amalia;  Ansamblu junioare 3 – mingi: Ulrich Maya, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Georgescu Bianca și Banciu Amalia;  Echipe junioare 3: Glăvan Beatris, Cristescu Ariana și Popescu Maria; Trio junioare 3: Glăvan Beatris, Cristescu Ariana și Popescu Maria; Trio junioare 4 : Badea Sofia , Dumitru Alexandra și Cocioni Amelia; Dumitru Alexandra – fără obiect, 7 ani; Mihăilescu Diana – fără obiect, 8 ani;

Glăvan Beatris – minge, 9 ani; Glăvan Beatris – panglica, 9 ani; Cristescu Ariana – fără obiect, 9 ani;

Locul 2: Cristescu Ariana – cerc, 9 ani; Badea Sofia – fără obiect, 6 ani;

Locul 3: Popescu Maria – fără obiect, 9 ani; Ansamblu junioare 4: Cășăriu Elena, Vasiliu Ioana, Banciu Sofia, Mihăilescu Diana și Cocioni Amelia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*