A început distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele vaccinate cu două doze în septembrie și octombrie la Cumpăna

Centrul de vaccinare Cumpăna

A început distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele vaccinate cu două doze în septembrie și octombrie la Centrul de Vaccinare din Cumpăna.

“Persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 (două doze de vaccin Pfizer) în perioada 01.09.2021- 31.10.2021 exclusiv de către echipele de vaccinare de la Centrul de vaccinare Cumpăna, sunt așteptate cu actul de identitate și adeverința cu schema completă la Centrul de vaccinare de pe strada Aleea Taberei nr. 3A, în timpul programului de lucru, pentru a-și ridica tichetele, în limita stocului existent”, au transmis reprezentanții Centrului de vaccinare Cumpăna.

Pentru doza a treia sau pentru persoanele vaccinate mai devreme de luna septembrie nu se eliberează tichete de masă.

Începând din 6 ianuarie, Centrul de Vaccinare Cumpăna revine la program normal (atât pentru vaccinare cât și pentru ridicarea bonurilor valorice):

Joi: 15:00 – 19:00

Vineri: 08:00 – 19:00

Sâmbătă: 08:00 – 19:00

Duminică: 08:00 – 19:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*