Persoanele vaccinate cu schema completă la Cumpăna își pot ridica tichetele de masă

Tichete de masă. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că persoanele vaccinate cu schema completă își pot ridica tichetele de masă.

“În conformitate cu OUG nr 19/ 30.08.2021 și OMS nr 1863/10.09.2021, persoanele vaccinate cu schema completă in luna septembrie la Centrul de Vaccinare din Cumpăna, sunt asteptate cu actul de identitate și adeverința de vaccinare pentru a-și ridica tichetele de masă aferente”, a transmis Primăria Cumpăna.

Începând cu această săptămână centrul va funcționa după următorul program:

𝐉𝐨𝐢: 15:00 – 19:00

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢: 8:00 – 19:00

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆: 8:00 – 19:00

𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆: 8:00 – 19:00

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*