Vaccinare împotriva COVID-19 fără programare pe platformă la Centrul de Vaccinare Cumpăna în acest weekend

Centrul de vaccinare din Cumpăna

Vaccinarea împotriva COVID-19 va putea fi realizată de la acest sfârșit de săptămână la Centrul din Cumpăna fără programare pe platformă.

Centrul de Vaccinare Cumpăna anunță că în zilele de 22 și 23 mai poate fi realizată vaccinarea fără programare pe platformă.

“Deoarece dozele disponibile sunt limitate și pentru a nu risca să se creeze aglomerație, doritorii sunt rugați să SUNE în prealabil, în zilele de miercuri, joi și vineri pentru a primi un număr de ordine, la numerele de telefon 0712 012 442 sau 0733 300 072”, a anunțat Centrul de Vaccinare din Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*