Cumpănenii își pot plăti taxele și impozitele locale din 5 ianuarie

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria comunei Cumpăna informează că începând de miercuri, 05 ianuarie, este disponibil programul de încasare a impozitelor și taxelor locale.

Reamintim pe această cale că termenele de plată scadente pentru plata impozitelor și taxelor locale sunt:

Semestrul I – 31 martie 2022;

Semestrul II – 30 septembrie 2022.

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor datorate pe întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie, se acordă o bonificație de 10 la sută atât pentru persoanele fizice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*