Acțiune pentru combaterea traficului și consumului de droguri în Cumpăna

FOTO IPJ Constanța

La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul acțiunii desfășurate pe raza comunei Cumpăna, au fost legitimate aproximativ 20 de persoane și au fost verificate 12 vehicule. În urma activităților efectuate, a fost aplicată o sancțiune la O.U.G. 195/2002 și au fost constatate 2 infracțiuni.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii au identificat un bărbat de 25 de ani în cazul căruia, în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

“Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în autoturism au mai fost identificați doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 28 de ani.

Cu ocazia controlului corporal, asupra acestora au fost descoperite 6 pachețele conținând o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive. Acestea au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală” – IPJ Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*