Acțiune a polițiștilor în Cumpăna. Au fost aplicate amenzi în valoare de 5.000 de lei

FOTO IPJ Constanța

La data de 29 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Cumpăna, Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu și Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunea s-a desfășurat în comuna Cumpăna.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane, au fost verificate 61 de vehicule și 3 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 și 6 la Legea 61/1991.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*